Çarşamba24.04.2024
HABERLER - EĞİTİM - TÜRKİYE - ANKARA
30 Nisan 2015 - 12:59:36

TEOG soru ve cevapları

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının soru ve cevapları Eğitim Bilişim Ağı üzerinden öğretmenlerin anlatımıyla videolu olarak yayımladı.
TEOG soru ve cevapları 0 Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavının soru ve cevapları Eğitim Bilişim Ağı üzerinden öğretmenlerin anlatımıyla videolu olarak yayımladı.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (YEĞİTEK) ile Ölçme ve Değerlendirme Genel Müdürlüğü arasında yapılan işbirliğiyle, bugün gerçekleştirilen son oturumun hemen ardından, soru ve cevaplar, hem yazılı hem de ders öğretmenlerinin anlatımıyla videolu olarak EBA portalın web adresi "www.eba.gov.tr" üzerinden yayımlandı. Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük, İngilizce derslerine ait ortak sınav soru ve cevaplarının videolu anlatımı EBA'da yayımlandı.
Öte yandan, MEB'in eğitim bilişim ağı EBA'da farklı içeriklerle hazırlanmış 150 binin üzerinden dijital eğitim içeriği bulunuyor. Bakanlık, EBA portal üzerinden merkezi ortak sınavlara girecek 8. sınıf öğrencileri için 6 dersten hazırladığı ders videolarını bir süre önce yayımlamaya başlamıştı. Portala, cep telefonlarından, tabletlerden ya da tüm bilgisayarlardan ulaşılabiliyor. Her kademede öğrencinin videolu ders içeriklerine ulaşabildiği EBA portalının 2 milyonun üzerinde kayıtlı kullanıcısı bulunuyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Deniz Filiz, Körükle Yansın, çanakkale destanı görseller, bursa sheraton otel ne zaman açılıyor, deniz müzesi beşiktaş adres, doğu karadeniz bölgesi kamuoyu aydınlatma planı, anamur çilek, vatan caddesi satılık, tüp bebek kredisi, bu şarkı yarışması korkudan öldürür, ümraniye erdem hastanesi kürtaj, yırtıcı kuşlar avlanırken, psikolog fiyatları, lucescu nereli, cidde hangi ülkededir, iha printer, ersan ilyasova instagram,