Cumartesi27.04.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
08 Aralık 2015 - 13:05:53

TBMM Başkanı Kahraman, Anıtkabir'i ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Başkanlık Divanı üyeleriyle beraber Anıtkabir'i ziyaret etti.
TBMM Başkanı Kahraman, Anıtkabir'i ziyaret etti 0 Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Başkanlık Divanı üyeleriyle beraber Anıtkabir'i ziyaret etti.
TBMM Başkanı İsmail Kahraman ve beraberindeki Başkanlık Divanı üyeleri Atatürk'ün mozolesine çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu. Kahraman ve Başkanlık Divanı üyeleri daha sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. Buradan Misak-ı Milli Kulesi'ne geçen TBMM Başkanı Kahraman, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

TBMM Başkanı Kahraman, Anıtkabir'i ziyaret etti TBMM Başkanı Kahraman, Anıtkabir'i ziyaret etti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Metrobüs İncirli Durağı, Ege Denizi, osman nuri özdemir kimdir, akif inan vikipedi, helikopter pisti armatürleri, arda turan jogador, var mısın yok musun java kodları, lapseki haber, hacı sabancı ceo club, sütlüce kültür taksi, izmir bozyaka eğitim ve araştırma hastanesi ziyaret saatleri, var mısın yok musun oyna tam ekran, uçhisar göreme arası, pertek gürsel erol, kraliçe kostümü, mateja kezman ekşi, lefkoşa cookies,