Cumartesi30.08.2025
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
07 Aralık 2015 - 11:40:00

Sur'da sokağa çıkma yasağında 7 gün: Çatışmalarda 18 terörist öldürüldü

Sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda 18 terörist öldürüldü.
Sur'da sokağa çıkma yasağında 7 gün: Çatışmalarda 18 terörist öldürüldü 0 Sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda 18 terörist öldürüldü.
Hendek ve barikatlar nedeniyle 6 mahallesi, 1 caddesi ve girişindeki Şeyh Sait (Dağkapı) Meydanı'nda ilan edilen sokağa çıkma yasağının 7'nci gününde devam ettiği, 1 polisin şehit olduğu, 8 polisin ise yaralandığı Sur ilçesinde operasyon sürüyor. İlçede, dün akşam saatlerinde şiddetlenen, gece saatlerinde ise kesilen silah ve patlama sesleri, sabahın ilk ışıkları ile birlikte yeniden başladı. Güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temasların yaşandığı ilçedeki çatışmaların Saraykapı mevkiinde yoğunlaştığı öğrenildi.
Öte yandan, ilçede 7 gün içerisinde 18 teröristin öldürüldüğü de bildirildi.
İlçede, çatışmalar yer yer sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gülercer Gelinlik, Gürbulak-Bazargan sınır kapısı, ergenekon davası en son haberler, sirtaki nerenin oyunu, orhan özer medyabar, ata demirer minibüs, altın takılar bilezikler, akçaabat lahmacun, karaca rulo, izmir bozyaka eğitim ve araştırma hastanesi kulak burun boğaz, dünya zeytin üretimi, vatan şaşmaz yaş, şanlıurfa at yarışı tahminleri, yavuz bingöl zerda oyuncular, çukurca kaymakamlığı, şişme bot zehirli boya, namaz vakti jeddah,