Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - ŞIRNAK
13 Ağustos 2015 - 08:22:20

Silopi Görümlü beldesinde Jandarma Komando Taburu'na saldırı: 1 terörist öldürüldü

Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü beldesinde Jandarma Komando Taburu'na saldırı düzenleyen PKK'lılardan biri öldürüldü.
Silopi Görümlü beldesinde Jandarma Komando Taburu'na saldırı: 1 terörist öldürüldü 0 Şırnak'ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü beldesinde Jandarma Komando Taburu'na saldırı düzenleyen PKK'lılardan biri öldürüldü.
Edinilen bilgilere göre, bir grup PKK'lı, Silopi'nin Görümlü beldesindeki Jandarma Komando Taburu'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla, saldırı düzenledi. Asker, saldırıya anında karşılık verdi. Bunun üzerine çatışma çıktı. Çatışmada, bir PKK'lı, roketatar ve Kalaşnikof marka silahı ile birlikte ölü olarak ele geçirildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bosna Hersek, 2010 KPSS, kadıköy rıhtım vergi dairesi, bulancak dere ıslahı, turgutlu yaşar emlak, fenerbahçe kulübü spor okulları, gaziantep royal halı, kartal eğitim ve araştırma hastanesi hangi durak, uzungöl çevresindeki oteller, mustafa aktaş inşaat kütahya, veba roman özeti, deniz giyim malzemeleri, memur doğum yardımı kaç lira, toyota fabrikası adapazarı telefon, ağaçlandırma ile ilgili dilekçe, burak yılmaz antalyaspor, nusret mayın gemisi tarsusa getirilişi,