Pazar12.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
17 Mart 2015 - 05:34:18

Sen olsan ne yapardın oyuncuları dayak yedi

TRT'de yayınlanan Sen Olsan Ne Yapardın'da oyuncular dayak yedi. O anlar ekranlara böyle yansıdı.
Sen olsan ne yapardın oyuncuları dayak yedi 0 TRT'de yayınlanan Sen Olsan Ne Yapardın'da oyuncular dayak yedi. O anlar ekranlara böyle yansıdı.
Bir kafede çekilen programda halkın sokak çocukları üzerindeki hassasiyeti ölçülmek istendi. Kafeye gelen üç müşterinin oturduğu masanın yanında bulunan çocuklardan rahatsız olduğunu dile getiren oyuncu müşterilerin çok sert tepkisiyle karşılaştı. Müşteriler çocuklardan rahatsız olduğunu dile getiren oyuncuya, 'Ne zararı var, bırak otursunlar' dedi, ardından tekme tokat saldırdı. Ortalığın karıştığı anlarda diğer oyuncular ve Altan Erkekli'nin araya girmesiyle öfkeli müşteriler sakinleştirildi. O anlar ekranlara yansıdı.
(İHA)

Yorum Yaz:


Yorumlar:

AltuğSaçma sapan programlar yaparsanız olacağı budur...17 Mart 2015 - 05:35:41

Aramalar:

Psikolojik rahatsızlıklar, Türkiye'nin en iyi hattatları, brezilya başkenti neresidir, erzurum zabıta, lapseki rüzgar enerjisi, murathan mungan söz vermiş şarkılar, kocaeli devlet hastanesi psikiyatri randevu, allı turnam dinle neşet ertaş, mustafa yaman k.maraş, var mısın yok musun java kodları, nijerya milli takımı kadrosu, çeşme ılıca satılık villa, nevruz bayramı mesajları, jakarta konsolosluğu, en iyi filmler ultra, gülnar şimşek inşaat, cilvegözü son dakika haber,