HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
05 Eylül 2015 - 09:57:32
Seçim ertelenmesi hakkında açıklama
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliğine ilişkin, "Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru değil. Demokrasiye saygısızlık" dedi.

0
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçim güvenliğine ilişkin, "Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru değil. Demokrasiye saygısızlık" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2015-2016 Adli Yılı açılışı sonrası gazetecilerin sorularını cevapladı. Bir gazetecinin 'seçim güvenliğine' ilişkin sorusuna Kılıçdaroğlu, "Vatandaşların sandıklara sahip çıkması lazım, çünkü biz kaçak sarayın sandıklara doğrudan müdahale etmesini istemiyoruz. Sandık alanlarının kamerayla izlenmesine bir itirazımız olmaz. Seçimin ertelenmesini konuşmak bile doğru değil. Demokrasiye saygısızlık. Adli yılın açılışını yapıyorlar. Bir hafta önce de başka bir adli yıl açılışı yapıldı. 72 yıllık geleneği bozdular. Bu ülkenin yakasından Adalet ve Kalkınma Partisi düşmek zorundadır" karşılığını verdi.
(İHA)
Aramalar:
Fevzi Çalgı,
akustik gitar,
mehmet topal ölümden döndü,
zonguldak firma rehberi,
arel üniversitesi formasyon,
beylikdüzü belediyesi geri dönüşüm,
yatabare maçkolik,
burak yılmaz nereli memleketi,
bursa devlet hastanesi cildiye doktoru,
kasımpaşa galatasaray maçı,
uefa avrupa ligi futbolcu listesi,
melikgazi hastanesi diyetisyen,
justin bieber zoraki koca,
mersin ısparta,
inönü üniversitesi sbe,
bomba zaragoza,
yalova jakamen,