Salı14.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - İSVEÇ - ARE
19 Mart 2015 - 11:16:36

Şarkıları işaret diline çeviren tercümanın performansı

İsveç televizyonunda yayınlanan bir şarkı yarışmasında, şarkıları işaret diline çeviren tercümanın performansı sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.
Şarkıları işaret diline çeviren tercümanın performansı 0 İsveç televizyonunda yayınlanan bir şarkı yarışmasında, şarkıları işaret diline çeviren tercümanın performansı sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.
Tommy Krangh, isimli işaret dili tercümanı yarışmacıların söyledikleri şarkıları işaret diline çevirirken kendinden geçiyor. Tercümanın şarkıları çevirirken sergilediği dans performansı yarışmacılardan daha çok dikkat çekiyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Kadın Yönetici ve Kadın Çalışanlar Dayanışma Derneği, istinat duvarı, fatma yıldırım akman, seta vakfı nedir, pembe oda toplama oyunu, rojin esir kalplerin ülkesidir dağlar dinle, akaryakıt pompası ikinci el, konya emniyet müdürlüğü oto kiralama, ege üniversitesi hastanesi yatan hasta ziyaret saatleri, intihar girişimi sırasında elektrik çarptı, burada laf çok necati ve saykolar, mehmet görmez maaşı, beyoğlu yeşil ev, ninova çiğköfte, gaz bombası atışı, batalla bajoterra, izmir valisi küfür,