HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HATAY
23 Mart 2015 - 16:00:50
Samandağ'da Anneleri tarafından öldürülen çocuklar defnedildi
Hatay'ın Samandağ ilçesinde Anne Serpil T.'nin (23) öldürdüğü belirtilen 1 yaşındaki Oktay ile 35 günlük Narinnur bebek aynı mezarda toprağa verildi.

0
Hatay'ın Samandağ ilçesinde Anne Serpil T.'nin (23) öldürdüğü belirtilen 1 yaşındaki Oktay ile 35 günlük Narinnur bebek aynı mezarda toprağa verildi.
Yeni Mahallede meydana gelen olayda, Serpil T. cinnet getirmesi sonucu çocukları 1 yaşındaki Oktay ile 35 günlük Narinnur'u öldürdü. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Oktay ve Narinnur'un cesetleri otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Yapılan otopsiden sonra Samandağ ilçesine getirilerek Mağaracık Mahallesi'ne getirildi.
Cenaze arabasında mezarlığa gelen baba Celal T'nin feryadı cenazeye gelenleri gözyaşına boğdu.
1 yaşındaki Oktay ile 35 günlük Narinnur'un cansız bedenleri kılınan namazın ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Haleplibahçe Mahallesi,
Cem Yılmaz resmi Twitter hesabı,
gap tarım kongresi,
manavgat ılıca satılık arsa,
nabi avcı çiftelerde,
savunma sanayi müsteşarlığı binası,
izmir ak parti il binası yakıldı,
altın civelek deniz gözlüm,
beyaz podyum,
italya posta kodu,
buğday fiyatları yükselir mi,
ahmet aydın futbolcu,
ahmet kaya hani benim gençliğim,
gülben ergen ve kocası,
izmir valisi boykot,
motor freni nedir,
temsilciler meclisi ne demektir,