HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
09 Nisan 2015 - 21:45:14
Rüzgar nedeniyle iptal olan uçak seferleri
Yurt genelinde yaşanan olumsuz hava şartları havayolu ulaşımını da etkiledi. THY, Mardin seferini karşılıklı iptal ederken İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da bazı uçaklar pisti pas geçti.

0
Yurt genelinde yaşanan olumsuz hava şartları havayolu ulaşımını da etkiledi. THY, Mardin seferini karşılıklı iptal ederken İstanbul Atatürk Havalimanı'nda da bazı uçaklar pisti pas geçti.
Meteorolojinin yurt genelinde yaptığı şiddetli rüzgar ve olumsuz hava koşulları uyarısı havayolu ulaşımını da etkiledi. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları'nın TK-1756 Lizbon İstanbul seferi ile Katar Hava Yolları'nın QR-237 Doha İstanbul seferini yapan uçakları şiddetli rüzgar nedeniyle Atatürk havalimanı iniş yaparken pisti pas geçti. Lizbon-İstanbul seferini yapan Boeing-777 tipi uçak planlanan saat olan 18.05'te Atatürk Havalimanı'na inmesi gerekirken olumsuz hava şartları nedeniyle saat 21.45'te Atatürk Havalimanı'na sorunsuz iniş yaptı.
Katar Hava Yolları'nın Doha İstanbul seferini yapan Airbus 330 tipi uçağı da olumsuz hava koşulları nedeniyle pistti pas geçince yakıt sorunu yaşadı. Uçak yakıt ikmali için Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Sorunsuz şekilde Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yapan uçak yakıt aldıktan sonra Atatürk Havalimanı'na saat 22.45'te iniş yaptı.
(İHA)
Aramalar:
Amerikan güreşi maçı,
Difteri,
mehmet ünlü denizli,
mehmet topuz ülkücü,
osmaniye imsak,
manchester united kalecileri,
muş devlet hastanesi randevu telefonu,
doğu perinçek ve ülkücüler,
heyelan mt2,
zouk singapore,
marmara üniversitesi haydarpaşa kampüsü,
sancaktepe çiçek,
yeni mahalle teleferik nerede,
numune hastanesi online randevu,
elbistan başsavcısı,
odunpazarı belediyesi gezileri,
istanbul mogadişu kaç saat,