Cuma31.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
25 Kasım 2015 - 11:28:58

Rus diplomat, Erdoğan'ın da katıldığı İSEDAK toplantısında

İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 31. Bakanlar Toplantısı'na Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov katıldı.
Rus diplomat, Erdoğan'ın da katıldığı İSEDAK toplantısında 0 İstanbul'da düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 31. Bakanlar Toplantısı'na Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov katıldı.
İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 31. Toplantısı Bakanlar Oturumu, İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Toplantıda gözlemci ülke olarak Rusya da yer aldı. Rusya adına diplomat Konstantin Shuvalov toplantıya katıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ege Linyitleri İşletmesi, Demirtepe Hudut Karakol Komutanlığı, çanakkale mühimmat patlaması, ağrı üniversitesi, erhan güleryüz çerkes mi, yükselen jüpiter, bozüyük belediyesi imar durumu sorgulama, otomobil nasıl çalışır, doğum yardımı başvurusu, zihinsel engelliler ile ilgili etkinlikler, böbrek lerin görevi nedir, bilecik cemre yaşam evleri, başkanlık divanı kimlerden oluşur, ahmet ümit cennet sözleri, egemen korkmaz ve karısı, gonca vuslateri gezi parkı, rojin üstün,