Cuma27.06.2025
HABERLER - DÜNYA - FRANSA - PARİS
27 Kasım 2015 - 11:34:22

Putin, Türkiye'nin özür dilememesini nasıl karşıladı?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, özür dileyip dilememenin Türkiye'nin seçimi olduğunu söyledi.
Putin, Türkiye'nin özür dilememesini nasıl karşıladı? 0 Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, özür dileyip dilememenin Türkiye'nin seçimi olduğunu söyledi.
Putin, Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından düzenlenen basın toplantısında, Türkiye'nin özür dilemeyeceğinin hatırlatılması üzerine, son 10 yılda Türkiye ile Rusya arasındaki yüksek düzeyli ilişkilerin bozulmasının üzücü olduğunu ifade ederek, özür dilemenin ya da dilememenin Türkiye'nin seçimi olduğunu söyledi.
Putin, Türk Hava Kuvvetlerinin Rus uçağını düşürülmesinin dost olarak görülen ülke tarafından yapılan bir ihanet olduğunu söyledi. Rus Hava Kuvvetleri'nin Rus uçağını tanımamasının imkanı olmadığını kaydeden Putin, "Uçaklarımızın tanıtma işareti var ve bunlar oldukça net bir şekilde görülebiliyor. Bunun yerine, özür dilenmeyen muğlak açıklamalar ve izahatlar duyuyoruz" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

kaçak elektrik hattı, Tekirdağ Muratlı Kadın Kapalı Cezaevi, kale market rize, şirvan beyaz eşya, süleymanpaşa muhtarları, toy kuşu hakkında bilgi, izmit seka devlet hastanesi plastik cerrahi, bursa büyükşehir belediye başkanı kim, şarköy esinti otel, beşiktaş belediyesi zabıta rüşvet, nesrin cavadzade sevgilisi, iran ırak savaşı belgesel, ıraklı yezidiler, zincirlikuyu özel hastane, van yüzüncü yıl üniversitesi okul öncesi öğretmenliği puanları, gaziantep belediye, ruhani hallerin zuhur etmesi,