Pazartesi29.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - HAKKARİ
10 Aralık 2015 - 23:09:22

PKK'nın sözde üst düzey yöneticisi Hakkari'de yakalandı

Hakkari'de düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yönetici olarak görevlendirdiği terörist ile birlikte toplamda 5 kişi yakalandı.
PKK'nın sözde üst düzey yöneticisi Hakkari'de yakalandı 0 Hakkari'de düzenlenen operasyonda, terör örgütü PKK'nın sözde üst düzey yönetici olarak görevlendirdiği terörist ile birlikte toplamda 5 kişi yakalandı.
Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce PKK/KCK terör örgütü faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yapılan çalışmalarda terör örgütünün kırsal alan kadrosunda silahlı olarak faaliyet gösteren ve ilimiz merkezi terör örgütü müzahir grupları yönlendirmek üzere sözde üst düzey yönetici olarak görevlendirilen, 3-4 Kasım 2015 günü ilimiz Bağlar Mahallesi'nde gerçekleştirilen eylemlerde güvenlik güçlerimizle girdiği çatışmada yaralanan, kamu kurum ve kuruluşlarına ait bina ve araçları yakma, güvenlik güçlerine ve araçlarına yönelik silahlı, el yapımı patlayıcı, molotofkokteyli, havai fişekli, taşlı sopalı ve tuzaklanmış patlayıcı madde kullanarak eylem hazırlığında bulunan Ş.Ö. isimli örgüt mensubunun yakalanmasına yönelik ilimiz Pehlivan Mahallesi'nde yapılan operasyonda güvenlik güçlerimizi gören Ş.Ö. isimli örgüt mensubu bahse konu ikametin penceresinden atlayıp kaçarken şahsına ait üzerindeki dolu vaziyette tabancasını da atmıştır. Bilahare yapılan takip üzerine kendisine araç temin eden B.A. ve E.K. isimli şahıslar ile birlikte araç içerisinde yakalanmıştır. Konu ile ilgili olarak toplam 5 şahıs gözaltına alınmıştır. Yapılan aramalarda dolu vaziyette tabanca ve çeşitli örgütsel doküman ele geçirilmiştir. Ayrıca Ş.Ö. isimli örgüt mensubunun 'terör nitelikli kayıp şahıs' olarak arandığı tespit edilmiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir" denildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Yukarıyurtçu Mahallesi, Michael Jackson, ilker meral özür diledi, ata demirer fasulye dinle, necdet özel darbe yapar mı, tire iş ilanları, keban nüfusu, var mısın yok musun adriana lima, bakara suresi meali, çerkezköy gazdaş, alkollü araç kullanma kanun, balyoz hakimleri, saz tavuğu vikipedi, milli eğitim bakanı osmanlıca, ataköy olimpik yüzme havuzu fiyatları, kimlik fotokopisi verirken nelere dikkat edilmeli, uefa şampiyonlar ligi final bileti,