Pazar28.04.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - TRABZON
31 Temmuz 2015 - 14:31:38

Onur Kıvrak özür diledi

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, geçtiğimiz günlerde bordo-mavililerin kampında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor camiasından özür diledi.
Onur Kıvrak özür diledi 0 Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, geçtiğimiz günlerde bordo-mavililerin kampında yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor camiasından özür diledi.
Tecrübeli file bekçisi Kıvrak yaptığı yazılı açıklamada, "Ülkemizin bulunduğu bu hassas dönem içerisinde büyük bir onur ile görev yaptığım Trabzonspor Kulübü'nde meydana gelen ve yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan fakat her halükarda tarafımca da tasvip edilmeyen yaşanmış olan hadiseler sebebiyle başta Trabzonspor camiası olarak tüm kamuoyundan özür dilerim" dedi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye Bankalar Birliği, Aydoğdu Mahallesi, pompalı tüfek ruhsat fiyatları, ahmet altan şu an ne yapıyor, kovancılar yol üstü, can erdem yalnızlar mektebi, uyuşturucu hap nasıl öldürür, suruç adliyesi, tunceli pertek haber, bitlis spor, bentley üretim, tepeköy çilimli, çanakkale zaferi adlı şiir, kırkgeçit ortaokulu, türkiye basketbol ligi en çok sayı atan, amerikan güreşi undertaker, hukuk muhakemeleri kanunu tashihi karar,