Çarşamba15.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
03 Aralık 2015 - 15:27:49

Nusaybin'de sessizlik sona erdi: Operasyon başladı, silah ve patlama sesleri her yerde

Mardin'in sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin ilçesinde Pazar gününden beri devam eden sessizlik yerini çatışmalara bıraktı. Esnafın kepenk açmadığı ilçe, silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor.
Nusaybin'de sessizlik sona erdi: Operasyon başladı, silah ve patlama sesleri her yerde 0 Mardin'in sokağa çıkma yasağı ilan edilen Nusaybin ilçesinde Pazar gününden beri devam eden sessizlik yerini çatışmalara bıraktı. Esnafın kepenk açmadığı ilçe, silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor.
Nusaybin'in merkez Abdulkadir Paşa, Fırat, Dicle ve Yenişehir Mahallelerinde Pazar günü saat 21.00 sıralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağı sürüyor. İlçede, yasağın ilan edilmesinin ardından başlayan sessizlik, bugün Derik ilçesindeki sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından başlatılan geniş kapsamlı operasyonla yerini çatışmalara bıraktı. İlçenin söz konusu 4 mahallesinde şiddetli çatışmalar yaşanırken, genelinde ise fırın ve eczaneler dışında esnaf kepenk açmadı. İlçe, silah ve patlama sesleriyle yankılanıyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Nusaybin'de sessizlik sona erdi: Operasyon başladı, silah ve patlama sesleri her yerde Nusaybin'de sessizlik sona erdi: Operasyon başladı, silah ve patlama sesleri her yerde

Yorum Yaz:



Aramalar:

Altuntabak Caddesi, Habur Kara Hudut Kapısı, genelkurmay başkanlığı harita, transfer haberleri karabükspor, nezle zargan, toyota navigasyon, hasan can toksoy, android zil sesleri, azerbaycan kürtleri, içme suyu projesi, uyum gıda, kola üretimi, uyanış fragman, dövüşçü horoz, darıca şato klas düğün salonu, pınarbaşı fabrikalar, çermik ulaşım,