Pazar28.04.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - MUĞLA
06 Temmuz 2015 - 14:19:51

Muğla Bodrum'da yangın: Gümüşlük'te 121 hektar yandı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 saat sonra söndürülebilen yangının bilançosu ortaya çıktı.
Muğla Bodrum'da yangın: Gümüşlük'te 121 hektar yandı 0 Muğla'nın Bodrum ilçesinde 12 saat sonra söndürülebilen yangının bilançosu ortaya çıktı.
Bodrum'un Gümüşlük Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde başlayan ve gece yarısı söndürülebilen yangında 121 hektarlık alan kül oldu. Yaklaşık 12 saat boyunca havadan ve karadan müdahale edilen yangında çok sayıda zeytin ağacı ve bahçelerde bulunan bazı arı kovanları da yandı. Karakaya köyünden başlayan yangın Dereköy'e kadar ulaştı. Gümüşlük Mahallesi'nde bulunan tepelerde başlayan yangın birçok vatandaşın bahçesini ve barınaklarını da kül etti. Bazı yerleşim yerlerine kadar ulaşan alevler mahalle sakinleri tarafından söndürüldü. Karadan yapılan müdahaleye orman işletme şefliğine ait arozözler ve çok sayıda itfaiye ekibi katıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Muğla Bodrum'da yangın: Gümüşlük'te 121 hektar yandı Muğla Bodrum'da yangın: Gümüşlük'te 121 hektar yandı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Özel Tınaztepe Hastanesi, Şems-i Tebrizi, david luiz mother, italya hakkında bilgi, ilaç ve tedavi dergisi, uluabat gölü türkiye haritası, dokap projeleri, tıp fakültesi trabzon, ahmet güneştekin sergi yüzleşme, kardemir karabükspor cernat, polis helikopteri şifresi, fenerbahçe ülker oyuncu ücretleri, antalya eğitim ve araştırma hastanesi yerleşim planı, hüseyin avni danyal sinema filmi, kandıra cebeci köyü haritası, ukrayna türkiye uçak bileti, botaş tekniker alımı,