Pazartesi20.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Nisan 2015 - 17:12:11

Mobil uyumlu siteler seo sıralamasında daha üstte olacak

Dünyanın en büyük arama motoru Google, yarından itibaren tarihi bir değişikliğe gidiyor.
Mobil uyumlu siteler seo sıralamasında daha üstte olacak 0 Dünyanın en büyük arama motoru Google, yarından itibaren tarihi bir değişikliğe gidiyor.
İnternet devi Google, milyonlarca internet sitesinin kaderini değiştirecek yeni bir değişikliğe imza atmaya hazırlanıyor. Google, yarından itibaren algoritmalarında yapacağı güncellemeyle 'mobil dostu' siteleri üst sıralara çıkaracak. Bu değişiklik mobil uygulamalarında kullanım oranlarını hesaba katarak arama sonuçlarına yansıtacak. Bu şekilde tüm internet sitelerinin mobil arayüzünü daha verimli hale getirmek amaçlanıyor.
Google'ın bu algoritma değişikliği yarın sabah itibariyle başlayacak.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Mehmet Akif Ümay, Osman Kök, tüik nevşehir, başkale rehabilitasyon merkezi, eyüp belediyesi asansör ruhsatı, galatasaray torku konyaspor hazırlık maçı, eski makineli tüfek bulmaca, ardıçlı köyü konya, recep tayyip erdoğan üniversitesi ihtiyaç bursu, artvin namaz vakitleri diyanet, kanser hastalığı sebepleri, ertem şener program, sivas belediyesi imar müdürlüğü, su kaynakları uygulamaları, karabük belediyesi iftar çadırı, limon elbise, devlet bahçeli kişilik dersi,