Pazartesi20.05.2024
HABERLER - POLİTİKA - TÜRKİYE - ANKARA
01 Ekim 2015 - 09:05:11

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den yeni paylaşım

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk kez başında kasket, omuzuna atılmış bir pardesü ve elinde tespihle poz verdi.
MHP Lideri Devlet Bahçeli'den yeni paylaşım 0 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ilk kez başında kasket, omuzuna atılmış bir pardesü ve elinde tespihle poz verdi.
MHP'nin sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Devlet Bahçeli'nin yeni çekilen bir fotoğrafı paylaşıldı. Bahçeli, ilk kez başında 8 köşe kasket, omuzuna atılmış bir pardesü ve elinde tespihle poz verdi.
Fotoğrafa eklenilen "İstanbul'un bütün semtlerini iyi bilirim, Karagümrük'e de sevdalıyımdır. Devlet Bahçeli" notu dikkat çekti. "Türkmen Beyi, Karagümrük Ağası, Ülkücülerin Babası, Milliyetçi Hareket'in lideri" yorumları yapılan fotoğrafa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den yeni paylaşım MHP Lideri Devlet Bahçeli'den yeni paylaşım MHP Lideri Devlet Bahçeli'den yeni paylaşım

Yorum Yaz:



Aramalar:

Erdoğan Arıkan, Aysel Gürsoy, vedat büyükersoy kaymakam, ılgaz devlet hastanesi randevu, dündar kılıç vikipedi, kalpler onunla vurur gözler onunla görür, namaz da okunacak sureler, arjantin haberleri, yeni dünya vakfı bursu ne kadar, abdullah gül recep tayyip erdoğan adını dağlara yazdım, hasan alpler, çağla şikel burada laf çok, ahmet özhan potpori, bafra belediyesi iletişim, mimar sinan kimdir ne yapmıştır, izmit kocaeli, akpınar umre,