Cuma17.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
22 Nisan 2015 - 08:14:53

Metro'da hayalet şakası

Brezilya'da daha önce metroda zombi şakası yapan televizyon kanalı, bu sefer de hayalet şakası yaptı.
Metro'da hayalet şakası 0 Brezilya'da daha önce metroda zombi şakası yapan televizyon kanalı, bu sefer de hayalet şakası yaptı.
Önceden metroya kurulan düzenekle içeri gizlenen hayalet makyajı yapılmış oyuncu metro karanlığa gömüldüğü anda ortaya çıkıyor. Karşısında elinde bebeği ile bir hayalet gören yolcular korkudan ne yapacaklarını şaşırıyor. Şaka zedeler korkudan koltuk altlarına girmeyi bile deniyor. Hayalet kılığına girmiş olan oyuncunun attığı çığlıkla korkunun dozu biraz daha artarken, yolcular açılan metronun kapısından koşarak çıkıyor. Hayalet oyuncu da onları kovalamaya devam ediyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Metro'da hayalet şakası Metro'da hayalet şakası

Yorum Yaz:



Aramalar:

Gökhan Türkmen, Lalapaşa Caddesi, çankırı devlet hastanesi ile ilgili haberler, ronaldinho ürünleri, kuyumcu ulus, encümen üyeleri kimlerden oluşur, istinye devlet hastanesi üroloji doktorları, meksika biber hapı, divriği ulu cami resmi, bafra altınkaya anadolu lisesi, çağlayan adliyesi sultan ışıklı, tunçbilek erkek öğrenci yurdu, klavye en ucuz, emenike hangi takıma transfer oldu, harmandalı türküsü, selen soyder dini, linyit yakıtı nedir,