HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - BALIKESİR
27 Mart 2015 - 14:00:28
Marmara Denizi'nde yakalanan 7.7 kiloluk levrek ilgi topladı
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir balıkçının oltasına takılan 7 kilo 700 gram ağırlığındaki levrek, büyük ilgi topladı.

0
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde bir balıkçının oltasına takılan 7 kilo 700 gram ağırlığındaki levrek, büyük ilgi topladı.
Bandırma Limanı'nda bulunan balıkçı barınağındaki küçük balıkçı teknesiyle Marmara Denizi'ne açılan amatör bir balıkçı, oltasıyla balık tutmaya çalışırken, 7 kilo 700 ağırlığında bir levrek yakalamayı başardı. Balığı teknesine bindiren amatör balıkçı, Bandırma Balık Hali'ne giderek balıkçı dükkanlarına balığı bütün olarak sattı. Balık hali esnaflarından Cem Tecimen, bu kadar büyük bir levreğin çok nadir görüldüğünü söyleyerek amatör balıkçıyı tebrik ettiklerini belirtti. Tecimen'in balıkçı tezgahındaki yerini alan büyük levrek, hale gelen vatandaşların ilgisini çekti.
(İHA)
Aramalar:
Özgecan Aslan'ın ölümü,
Haluk Koç,
aselsan telsiz fiyatları,
ali serindağ jeoloji gaziantep,
adana havalimanı personel alımı,
nilüfer akor,
srebrenitsa ne,
sertaç boztepe doğum tarihi,
lale soğanı dikme,
balon joje ne amaçla kullanılır,
uludağ üniversitesi orhaneli myo bölümleri,
mehmet usta chef,
viranşehir iş bankası,
encümen gündem örneği,
bengü önol,
nevruz olayları zeytinburnu,
kasımpaşa logo,