Salı30.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
07 Aralık 2015 - 15:52:29

Mardin Nusaybin'de patlama

Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen patlayıcılar kontrollü bir şekilde imha edildi. Operasyonları görüntülemek için kayıtta olan basın mensuplarının patlama esnasında yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.
Mardin Nusaybin'de patlama 0 Mardin'in Nusaybin ilçesinde teröristlerce döşenen patlayıcılar kontrollü bir şekilde imha edildi. Operasyonları görüntülemek için kayıtta olan basın mensuplarının patlama esnasında yaşadığı korku dolu anlar kameralara yansıdı.
Nusaybin'de sokağa çıkma yasağının ikinci gününde ekipler aralıksız olarak operasyonlarına devam ediyor. Yasaklı bölgede yoğunlaşan çatışmalar kapsamında güvenliği sağlayan ekipler, Fırat Mahallesi'nde bulunan Rıhtım ve Yılmaz sokak kesişiminde kontrollü şekilde teröristlerce döşenen patlayıcıları kontrollü şekilde patlattı. Patlama öncesinde bölgede yürütülen operasyonları görüntülemek için kayıtta olan basın mensuplarının patlama esnasında yaşadığı korku dolu anlar da kameralara yansıdı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi, MOSKOVA, bolu dağı açıkmı, haseki eğitim ve araştırma hastanesi kardiyoloji, eindhoven hangi ülkede, beylikdüzü evden eve nakliyat, burada laf çok demir demirkan, tarabya metro, tahran otelleri, gıda odası, kayapınar şarkışla, abiye kapıda ödeme, çöp konteyneri antalya, temyiz zamanaşımı süresi, yılmaz vural ömür gedik, kar yağışı manzaraları, rize müftülüğü hac kuraları,