Cuma03.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - MARDİN
01 Ağustos 2015 - 11:07:30

Mardin'de elektrik trafosuna saldırı

Mardin'de TEİAŞ'a ait elektrik trafo merkezine roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Mardin'de elektrik trafosuna saldırı 0 Mardin'de TEİAŞ'a ait elektrik trafo merkezine roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.
Edinilen bilgilere göre, Mardin-Diyarbakır karayolunun 137. kilometresinde bulunan TEİAŞ'a ait Mardin 2 Elektrik Trafo Merkezi roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Gece yarısı saat 00.35 sıralarında yapılan saldırıda, can kaybı yaşanmazken, trafonun bir kısmında arıza meydana geldi.
Öte yandan, saldırı sonrası bölgeye çok sayıda Jandarma Özel Harekat timleri sevk edilerek, operasyon başlatıldı. Günün ilk ışıklarına kadar süren operasyon ile ilgili henüz açıklama yapılmadı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sırrı Sakık, Murat Yıldırım, bireysel emeklilik devlet katkısı vakıf emeklilik, hüseyin aydın ilahiyat, sanayi sitesi ingilizce, burada laf çok ekşi, sütçüler imam hatip lisesi, arda turan jersey, nusret mayın gemisi hangi ilçemizde, ateş ışık kaynağımı, çed raporu firma, bankalar caddesi şubesi, çam çırası nedir, tolgahan sayışman ile selen soyder ayrıldı mı, kuzey ege ayvalık, veysel eroğlu telefon numarası, emre belözoğlu trabzon maçı,