Salı30.04.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - MARDİN
03 Eylül 2015 - 09:26:46

Mardin Dargeçit'te şehit olan polislerin isimleri

Mardin'in Dargeçit ilçesinde polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polislerin isimleri belirlendi.
Mardin Dargeçit'te şehit olan polislerin isimleri 0 Mardin'in Dargeçit ilçesinde polis aracının geçişi sırasında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polislerin isimleri belirlendi.
Dargeçit'te seyir halindeki polis aracı, teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının uzaktan kumanda ile infilak ettirilmesi sonucu parçalandı. Araçta bulunan biri emniyet amiri 4 polis olay yerinde şehit oldu. Saldırıda, Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ile polis memurları Ahmet Akalın, Hüseyin Balta ve Akif Hatunoğlu'nun şehit olduğu öğrenildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Mardin Dargeçit'te şehit olan polislerin isimleri Mardin Dargeçit'te şehit olan polislerin isimleri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Sıhhiye 1915, Sosa, anamur uygun otomotiv, zonguldak özel hastaneler, e27 led ampul en ucuz, beyhekim devlet hastanesi mehmet cengiz tatar, tunus örgüsünde kol kesimi, sarayburnu tarihi, kırgızca ırlar, ismail köybaşı ağladı, beren saat ve kenan doğulu düğün, tıp fakültesi randevu, iç güvenlik paketi ne zaman görüşülecek, kastamonu yol durumu, belkalem mevki, süs tavukları yavruları, yavru filler kaç kilo,