Perşembe18.04.2024
HABERLER - EĞİTİM - TÜRKİYE - ANKARA
14 Haziran 2015 - 18:07:50

LYS soru ve cevapları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 13-14 Haziran'da yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları'nda (LYS) çıkan soruların yüzde 20'sini açıkladı.
LYS soru ve cevapları 0 Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 13-14 Haziran'da yapılan Lisans Yerleştirme Sınavları'nda (LYS) çıkan soruların yüzde 20'sini açıkladı.
ÖSYM, üniversiteye girişte ikinci aşama olarak uygulanan Lisans Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) iki oturumunun soruları ve cevaplarını yayımladı. Sosyal Bilimler LYS-4 ve Matematik LYS-1 oturumlarında çıkan soruların yüzde 20'si yayımlandı. Bugün saat 14.30'da başlayıp, 16.30'da biten Yabancı Dil LYS-5'in sorularının yüzde 20'si ise saat 19.00'da açıklandı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ersel Kaya, Adem Kılıç, mehmet gökçe annem, neler oluyor kemal kılıçdaroğlu, erdemli mal müdürlüğü, recep tayyip erdoğan üniversitesi kansere çare, haliç life fiyat, galatasaray ödev kapakları, avustralya ziyaretçi vizesi için gerekli evraklar, ergun babahan gülen, bilgisayar operatörlüğü kursu planı, rekor gelişim zeytinde nasıl kullanılır, işsizlik en çok hangi ülkede, sabit hat borcu öğrenme, eyüp belediyesi beyaz masa iş ilanları, burhan öçal eski istanbul, çermik züccaciye,