Cumartesi20.04.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - SİİRT
07 Aralık 2015 - 15:44:40

Lastik yakılması sonucu oluşan kirliliğe çevrecilerden büyük tepki

Botan Çayının hemen yanı başında yüzlerce lastik yakıldı. Bölgede olan kirliliğe, çevreciler tepki gösterdi.
Lastik yakılması sonucu oluşan kirliliğe çevrecilerden büyük tepki 0 Botan Çayının hemen yanı başında yüzlerce lastik yakıldı. Bölgede olan kirliliğe, çevreciler tepki gösterdi.
Siirt Çevre ve Turizm Derneği Başkanı Hüseyin Gül ve dernek üyeleri, Botan Çayı yakınlarında çevre denetimi yaptığı sırada şikayet üzerine merkeze yaklaşık 4 kilomtre uzaklıkta bulunan atık su arıtma tesisi yakınlarında şok bir manzara ile karşılaştı. Yüzlerce atık kamyon ve araç lastiklerinin yakılması sonucu büyük kirlilik oluştuğu görüldü. Hüseyin Gül, "İşte atmosferi böyle deliyoruz ve doğamızı böyle kirletiyoruz" dedi.
Siirt'te yaşanan çevre kirliliğinin önüne geçilmesi için gerekli adımların atılması gerektiğini hatırlatan Hüseyin Gül, "Dernek üyelerimiz ile birlikte her hafta sonu rutin denetimler yapmaktayız ve çevremize yapılan katliamı kendi gözlerimiz ile görüyoruz. Atılan çöplerden tutun birçok tehlikeli maddeler doğaya rahatlıkla bırakmaktadır ve bizler bu konuda gerekli raporlar tutar gerekli çevrelere iletmekteyiz" diye konuştu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Lastik yakılması sonucu oluşan kirliliğe çevrecilerden büyük tepki Lastik yakılması sonucu oluşan kirliliğe çevrecilerden büyük tepki

Yorum Yaz:



Aramalar:

WhatsApp'ın son sürümü, Müzeyyen Senar, oryantal dersi, stafilokok enfeksiyon, kiraz mevsimi piyano notaları, bedir anlamı, sancaktepe hastaneleri, özel harekat eğitimi, ünye mehmet akif ersoy ortaokulu öğretmenleri, beytüşşebap lı ismail, ata demirer parfüm, allı turnam gülüm gülüm, şemdinli yeşilova karakolu, dursun ali şahin canlı yayın, tüp bebek konya, norveçte yaşam, kiraz mevsimi çalan şarkılar,