Salı14.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KONYA
06 Nisan 2015 - 21:14:07

Konya'da öğrenci servisi kazası: Ölü sayısı 5 oldu

Konya'da öğrenci servisi ile bir minibüsün çarpışması sonucu 4 kişinin öldüğü kazada bir öğrenci daha hayatını kaybetti.
Konya'da öğrenci servisi kazası: Ölü sayısı 5 oldu 0 Konya'da öğrenci servisi ile bir minibüsün çarpışması sonucu 4 kişinin öldüğü kazada bir öğrenci daha hayatını kaybetti.
Kaza, saat 14.00 sıralarında merkez Meram ilçesi Beybes Mahallesi Zümrüttaşı Sokak ile Önder Sokağın birleştiği kavşakta meydana gelmişti. Adem Ovalı (43) idaresindeki 42 C 0312 plakalı öğrencileri taşıyan servis minibüsü, İhsan F. (40) idaresindeki 42 BZF 80 plakalı minibüsle çarpışmış, kazada servis minibüsünde bulunan öğrencilerden Fatma Yeniay (11), Hasibe Vadioğlu (11) ve Rabia Sahra (11) ile minibüs şoförü Adem Ovalı hayatını kaybetmişti. Kazada yaralanan çoğu öğrenci 11 kişi de olay yerine sevk edilen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan öğrencilerden Ahmet Vadı'nın (12) da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Bir öğrencinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 5'e yükseldi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Devrez çayı, 1. Uluslararası Altın Basın Ödülleri, yüksek seçim kurulu istifa dilekçesi, ağrı bantları, berrak tüzünataç photo, miray ünsal, alışveriş merkezi şakası, gölyazı köyü ulaşım, tefenni belediyesi, semih kaya nın aldığı ücret, cem ceminay canlı yayın, genelkurmay başkanı vakit namazı, bartın akman oto, kıbrıs sorunu neden çözülemiyor, elazığ adliyesi idare mahkemesi, erdem beyazıt savaş risalesi, kan hastalığı ilaçları,