Pazartesi20.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KONYA
22 Temmuz 2015 - 16:27:30

Konya Beyşehir'de trafik kazası

Beyşehir ilçesinde, motosiklet üzerindeki anne ve oğlunun yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Konya Beyşehir'de trafik kazası 0 Beyşehir ilçesinde, motosiklet üzerindeki anne ve oğlunun yaralandığı kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
Kaza, Mevlana Caddesinde meydana geldi. Yasemin A. yönetimindeki 06 KAG 79 plakalı otomobil, kavşaktan diğer şeride geçmek istediği sırada hareket halindeki plakasız motosikletle çarpıştı. Çarpmanın ardından panik yaparak duramayan otomobil sürücüsü, kaldırım üzerindeki ahşap telefon direğine çarparak durdu. Kazada sürüklenen motosiklet üzerinden otomobil üzerine savrularak yere düşen motosiklet sürücüsü Eren B. (15) ile arka koltukta oturan annesi Sevgi B. (34) yaralandı. Yaralılara ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsünün ayağında kırık olduğu, annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Kaza sonrası şok yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan otomobilin bayan sürücüsünü çevredeki kadınlar teselli etmeye çalıştı. Bu arada, motosikletle otomobilin çarpışma anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Konya Beyşehir'de trafik kazası Konya Beyşehir'de trafik kazası Konya Beyşehir'de trafik kazası

Yorum Yaz:



Aramalar:

Cemal Cenk Uygun, Remzi Okan, çerkes müzikleri, volkan şen ailesi, kuru sıkı tabanca kaç lira, hoşköy uydu, onur mahallesi aile hekimliği, tıp fakültesi mersin, mucur nerede, özer hurmacı değeri, venezuela yönetim şekli, gaz sıkışması için öneriler, türkiye bankalar birliği zamanaşımı, yenişehir mahallesi izmit harita, gazeteciler platformu, sanayi sitesi listesi, eindhoven to amsterdam,