Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KAYSERİ
08 Aralık 2015 - 10:51:40

Kayseri'de kaza: Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil hurdaya döndü

Kayseri'de meydana gelen kazada, bir otomobil takla attı. Otomobil sürücüsü, hurdaya dönen araçtan burnu ile kanamadan çıktı.
Kayseri'de kaza: Çarpmanın etkisiyle takla atan otomobil hurdaya döndü 0 Kayseri'de meydana gelen kazada, bir otomobil takla attı. Otomobil sürücüsü, hurdaya dönen araçtan burnu ile kanamadan çıktı.

Kaza, Sivas Caddesi Kumarlı Mevkii'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, F.Y. yönetimindeki 38 GS 278 plakalı otomobil, seyir halindeyken S.B. yönetimindeki 38 KZ 072 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile takla atan otomobil, zor durabildi. Kazada, otomobil sürücüsü F.Y., hurdaya dönen otomobilden burnu bile kanamadan çıktı. F.Y., olay yerine gelen ambulansla tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Polis ekipleri, kazanın meydana geldiği cadde üzerinde olası bir kazaya sebebiyet vermemek için güvenlik önlemi alırken, kazaya karışan otomobiller çekici ile kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Osmanlı Stadı, kanser hastalarının psikolojik destek alması, encümen gündemi, gazeteci zeki bey, aslı nur çakır, isveç çakısı fiyatı, karaca çaydanlık, ahmet çakar yorum, kuyumcu dekorasyonları, tümer metin magazin, batalla naval pelicula online, balkan savaşları batı trakya, hacı sabancı ortaokulu öğretmenleri, 28 şubat zaman gazetesi, ferhan şensoy meddah, amasra ve çevresinde gezilecek yerler, piyalepaşa bulvarı kastel iş merkezi,