Pazartesi20.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - KAYSERİ
03 Aralık 2015 - 10:43:35

Kayseri'de hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü

Kayseri'de dün gece etkisini hissettiren kar yağışı sonrasında başlayan soğuk hava nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan saat dondu.
Kayseri'de hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü 0 Kayseri'de dün gece etkisini hissettiren kar yağışı sonrasında başlayan soğuk hava nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan saat dondu.
Dün şehrin büyük bir bölümünde etkili olan kar yağışı sonrasında hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü. Soğuk havanın etkili olduğu Kayseri'de, Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan sabah saat 04.35'i gösterdiğinde dondu. Sabah işe giden bazı vatandaşlar, Cumhuriyet Meydanı'ndaki saatin donduğunu görünce şaşkınlık yaşadı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kayseri'de hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü Kayseri'de hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü Kayseri'de hava sıcaklığı -5 dereceye kadar düştü

Yorum Yaz:



Aramalar:

Çanakkale Şehitler Abidesi, Savcı Sayan, oyuncak silah nasıl yapılır, küresel güç olma hedefimiz yok, rojin öbür yarım, lufthansa bagaj hakkı amerika, iznik gölü plajları, çöp konteynırı.com, tema istanbul tebernüş, orman haftası özet, mekke jamarat, darıca otelleri, defile moda, meteoroloji genel müdürlüğü logo, sarıyer hakem heyeti, belçika liginde en çok şampiyon olan takım, güneş taner gensoru,