HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KAYSERİ
07 Aralık 2015 - 13:58:41
Kayseri'de cami inşaatında yaşanan göçükte 3 işçi yaralandı
Kayseri'de, yapımı devam eden caminin bir bölümüne beton mikseri ile harç atıldığı sırada iskele çöktü. Olayda 3 inşaat işçisi yaralandı.

0
Kayseri'de, yapımı devam eden caminin bir bölümüne beton mikseri ile harç atıldığı sırada iskele çöktü. Olayda 3 inşaat işçisi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Talas Mevlana Mahallesi Papatya Caddesi üzerinde meydana gelen olayda yapımı devam eden bir caminin bir bölümüne beton atıldığı sırada iskele çöktü. Olayda Y.K., N.S. ve R.K. isimli inşaat işçileri yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 acil sağlık ekipleri yaralıları Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi acil servisine kaldırarak tedai altına aldı. Olayı görenler beton atıldığı sırada iskelenin çöktüğünü söyledi.
Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Muhammed Mursi,
Ali Şahabettinoğlu,
yükselen çınar etüt merkezi,
sütçüler gıda izmir,
yolsuzluk operasyonu miktarı,
vodafone ödemeli,
mehmet yüce oyun,
motosiklet hatalı sollama kazası,
mehmet şimşek nerelerde çalıştı,
mersin namaz saatleri,
kadıköy life,
çekmeköy belediyesi biz onu çok sevdik,
seyfe gölü ile ilgili bilgi,
kurşun rap,
sünnet namazı var mıdır,
bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi hasta listesi,
küçükçekmece belediyesi telefon,