Pazar19.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KASTAMONU
08 Haziran 2015 - 14:08:23

Kastamonu Daday'da domuz sandığı arkadaşını vurdu

Daday'da 30 yaşındaki M.G. avda, çalıların arasında domuz zannettiği 21 yaşındaki N.K'yı öldürdü.
Kastamonu Daday'da domuz sandığı arkadaşını vurdu 0 Daday'da 30 yaşındaki M.G. avda, çalıların arasında domuz zannettiği 21 yaşındaki N.K'yı öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Karabük'ün Eflani ilçesinde ikamet eden N.K., M.G. ve baba E.G. domuz avı yapmak üzere Daday'a bağlı Aktaştekke Köyü civarındaki kırsal bölgeye geldiler. Araba ile geldikleri orman bölgesinde baba E.G. arabanın başında kaldı. N.K. VE M.G. ise av yapmak üzere ormanlık bölgeye dağıldılar. Bir süre sonra çalılıkların arasında hareketlilik gören 30 yaşındaki M.G elindeki tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan ateş ile ağır yaralanan 21 yaşındaki N.K. kaldırıldığı Eflani Entegre Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza kurşunu ile hayatını kaybeden N.K.'nın cenazesi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Arkadaşını yanlışlıkla vurduğu ileri sürülen M.G. ise olaydan sonra güvenlik güçlerine teslim oldu.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Şenes Erzik, Gustave Eiffel, meriç nehrinde pirana iddiası, kepez pizza, beşir atalay van, iş kazası filmleri, nasreddin hoca ciğeri kim yedi, posof türkgözü köyü elma festivali, etimesgut emlak vergisi, mardin kapı bahçalar, kurşun ve çinko işlendiği yerler, sağlık aktivasyon, 28 şubat mağduru askerler, narkotik defteri örneği, batman valiliği özel kalem müdürü, izmir valiliği harita, ayşen gruda okan bayülgen,