HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
02 Temmuz 2015 - 07:41:07
Kartal ve Arnavutköy'de kuş gribi alarmı
İstanbul'un Kartal ve Arnavutköy ilçelerinde kuş gribi vakaları görüldü. Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avı yasaklandı.

0
İstanbul'un Kartal ve Arnavutköy ilçelerinde kuş gribi vakaları görüldü. Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avı yasaklandı.
Türkiye'nin birçok yerinde görülen kuş gribi vakası İstanbul'da da yetkilileri alarma geçirdi. Kartal ve Arnavutköy'de kanatlı hayvanlarda görülen kuş gribi vakası, yetkilileri harekete geçirdi. Salgının yabani hayvanlardan kümes hayvanlarına buluşmasının engellenmesi amacıyla bir takım tedbirler alınmaya başlandı. Yabani kanatlı hayvanların avlanmasıyla kuş gribinin evcil kanatlı hayvanlar ve insanlara bulaşma riskine karşı Eylül ayı sonuna kadar her türlü kara avcılığı yasaklandı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Kadir Mısırlıoğlu,
Karabük Belediyesi,
kayserispor u21,
uyanış otobüs saatleri,
nalbur toptan,
diego ribas ve eşi,
elbistan zabıt katipliği,
şırnak valiliği şikayet,
burhan doğançay ödülleri,
zorlu center vikipedi,
anadolu jet brüksel ankara,
sultangazi lastikçi,
mustafakemalpaşa oyun havaları,
erbakan vakfı adana şubesi,
serencebey taksi,
katı yakıtlar vikipedi,
turşu zehirlenmesi belirtileri,