Perşembe25.04.2024
HABERLER - EĞİTİM - TÜRKİYE - İSTANBUL
26 Haziran 2015 - 11:18:06

Karışık kelimeleri okuma: Kleimlrei hraf hraf dğeil bri btün oalark oykuorumuşz

Araştırmalara göre insanlar kelimeleri harf harf değil, bir bütün olarak okuyor.
Karışık kelimeleri okuma: Kleimlrei hraf hraf dğeil bri btün oalark oykuorumuşz 0 Araştırmalara göre insanlar kelimeleri harf harf değil, bir bütün olarak okuyor.
Kelimenin ilk ve son harflerinin yerinde olması, o kelimenin doğru okunması için yeterli oluyor. Bunun ispatı ise karışık gibi gözüken ama okurken sıkıntıya yol açmayan bu metin.
"Bir ignliiz üvnseritsinede ypalaın arşaıtramya gröe, kleimleirn hrfalreiinn hnagi srıdaa yzalıdkılraı ömneli dğeliimş. öenlmi oaln brincii ve snonucnu hrfain yrenide omlsaımyş. ardakai hfraliren srısaı krıaşk oslada ouknyuorumş. çnükü kleimlrei hraf hraf dğeil bri btün oalark oykuorumuşz."
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Dedeoğlu Hukuk Bürosu, veteriner, elektrik telleri top, fenerbahçe forması satan yerler, bağcılar eğitim ve araştırma hastanesi patoloji, afşin jandarma karakolu, klavye uzun çizgi, osmanlı padişahları sırasıyla resimli, bodrum ufo, balıkesir kasaplar mahallesinde kiralık daire, brezilya haritası, sancaktepe kuyumcu soygunu yakalandı, gönen güneş otel, kemalpaşa mahallesi inegöl, marlon brando david niven, diriliş yorumlar, kumluca şivesi,