Salı21.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - NEVŞEHİR
14 Haziran 2015 - 08:59:48

Kapadokya resimleri

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya'da sabahın erken saatlerinde havalanan balonların gökyüzündeki görüntüleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Kapadokya resimleri 0 Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden bir tanesi olan Kapadokya'da sabahın erken saatlerinde havalanan balonların gökyüzündeki görüntüleri kartpostallık görüntüler oluşturdu.
Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden olan Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonculuğu ile birlikte balon turizmi yerli ve yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor. Özellikler sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Kapadokya bölgesini izlemek isteyen yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan sıcak hava balonları bugün gökyüzünde kartpostallık görüntüler oluşturdu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri Kapadokya resimleri

Yorum Yaz:



Aramalar:

Bodrum Devlet Hastanesi, Yeşilay Vakfı, derin futbol mesaj yaz, fatih erbakan parti, aöf resmi internet sitesi, inönü üniversitesi itiraf, midilli adası yorumları, duygun yarsuvat kitap, kamyoncu türküsü, jandarma uzman erbaş, hendek melek nişancı huzurevi, kadıköy ticaret odası, alba berlin fan shop öffnungszeiten, karın ağrısı olmadan ishal, mikrodalga fırın profilo, mustafa demir yeniçubuk, bedir ailesinin mutlu günü,