Pazar28.04.2024
HABERLER - ÇEVRE - TÜRKİYE - KIRŞEHİR
11 Temmuz 2015 - 21:21:16

Kafası olmayan kaplumbağa şok etti

Kırşehir'de dağ gezisi yapan bir grup genç, 4 aylık ama kafası olmayan bir kaplumbağa buldu.
Kafası olmayan kaplumbağa şok etti 0 Kırşehir'de dağ gezisi yapan bir grup genç, 4 aylık ama kafası olmayan bir kaplumbağa buldu.
Gördükleri karşısında şaşkınlık yaşayan gençler yavru kaplumbağayı veteriner hekime götürdüklerini, veterinerinde gördükleri karşısında şaşkınlık yaşadığını belirtti.
Yaşadıklarını anlatan İsmail Gökşen, "Aydoğmuş köyü ile Şahinler köyü arasında bulunan kayalık mevkinde gezi yapamaya gittik. Kafası olmayan kaplumbağa ile karşılaştık. Kaplumbağanın kafasının deri altında kaldığını düşündük. Gördüklerimiz karşısında şaşkınlık yaşarken veteriner arkadaşım plastik olduğunu zannetti. üniversiteden bir de hocasına fotoğraflarını gönderdi" dedi.
Kaplumbağa özel bir fanus içerisinde veteriner kontrolünde incelenmek üzere gönderildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Türkiye'de işsizlik oranı, İzzettin Doğan, zeynep casalini nilüfer sözleri, beşir atalay terör, fırtına nedir, inme vakası ndan korunmak mümkün, ödül töreninde çarli çaplin, abiye dikim modelleri, kanal istanbul projesi ne zaman başlıyor, tambi cimuk dinle, general abidin ünal, afşin devlet hastanesi hemşireleri, eyüp gümüş milletvekili, sinop öğretmenevi, çarşı jopu bırak, diriliş ertuğrul notaları, mali müşavir forum,