Cumartesi18.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - KOCAELİ
21 Mart 2015 - 15:57:00

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü kılavuz kablosu koptu! İzmit Körfezi trafiğe kapatıldı

Türkiye'nin en büyük prestij projelerinden biri olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kılavuz kablolardan birinin koptuğu, bu sebeple de İzmit Körfezi'nin gemi trafiğine kapatıldığı iddia edildi.
İzmit Körfez Geçiş Köprüsü kılavuz kablosu koptu! İzmit Körfezi trafiğe kapatıldı 0 Türkiye'nin en büyük prestij projelerinden biri olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kılavuz kablolardan birinin koptuğu, bu sebeple de İzmit Körfezi'nin gemi trafiğine kapatıldığı iddia edildi.
Türkiye'nin en büyük prestij projelerinden biri olan ve İstanbul-İzmir arasındaki mesafeyi 3 buçuk saate indirmesi planlanan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün inşaatında bir kaza meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, köprü inşaatında geçici yürüyüş yollarının monte edildiği sırada kılavuz kablolardan biri koparak denize düştü. Saat 15.30'da meydana geldiği iddia edilen kazada kopan kablonun suya düşmesi sonucu İzmit Körfezi geçici olarak gemi trafiğine kapatıldı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

U-23 Kadın Güreş Milli Takımı, Tayfun Taşdemir, çanakkale valiliği mahmut akkuş, berkin elvan olayı nasıl oldu, hip hop çiftetelli, balkan savaşları lise, müslüman periler, müslüman kardeşler ne yapacak, didier drogba kimdir, batman oğuz köyü, ahmet dursun mu ümit karan mı, sinan erdem spor salonu ne zaman yapıldı, gıda fuarı istanbul, muğla sıtkı koçman üniversitesi uzaktan eğitim ücretleri, dede korkut kimdir, kabataş yemek yerleri, şalgam köyü,