Çarşamba24.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İZMİR
08 Temmuz 2015 - 21:38:39

İzmir Selçuk'ta trafik kazası: Otomobil ile turist taşıyan minibüs çarpıştı

İzmir'in Selçuk ilçesinde, otomobil ile turistleri taşıyan midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
İzmir Selçuk'ta trafik kazası: Otomobil ile turist taşıyan minibüs çarpıştı 0 İzmir'in Selçuk ilçesinde, otomobil ile turistleri taşıyan midibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada 16 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Selçuk Pamucak kavşağı çorak mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belli olmayan 35 PH 094 plakalı otomobil ile Romanyalı turistleri hava alanına taşıyan 09 L 5107 plakalı midibüs, iddiaya göre hatalı sollama sonucu kavşakta çarpıştı. Kazada, biri ağır 16 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi ile gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 2'si çocuk 16 yaralıyı Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili jandarma ekipleri soruşturma başlattı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

İzmir Selçuk'ta trafik kazası: Otomobil ile turist taşıyan minibüs çarpıştı İzmir Selçuk'ta trafik kazası: Otomobil ile turist taşıyan minibüs çarpıştı İzmir Selçuk'ta trafik kazası: Otomobil ile turist taşıyan minibüs çarpıştı

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ekrem Pakdemirli, Yıldıray Oğur, nalbur ve hırdavatçılar, altınova sahil siteleri, ümraniye belediyesi projeleri, burçak tarlası kardeş türküler, mehmet çelik yazıları, taksim eğitim ve araştırma hastanesi göz randevu, beyoğlu belediye başkanı randevu, ismail acar resmi, konya zafer ortaokulu, farsça chat, böcek üretim, apple çağrı merkezi, fatih belediyesi spor kompleksi, şehitlik ve gazilik ile ilgili kompozisyon, arda turan özellikleri ingilizce,