HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İZMİR
27 Mart 2015 - 13:56:38
İzmir Çeşme'de G-20 Zirvesi öncesi kritik hazırlık toplantısı
Antalya'da yapılacak G-20 zirve toplantısı öncesinde, üye ülkelerin temsilcilerinin katılımıyla İzmir'in Çeşme ilçesinde bir hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.

0
Antalya'da yapılacak G-20 zirve toplantısı öncesinde, üye ülkelerin temsilcilerinin katılımıyla İzmir'in Çeşme ilçesinde bir hazırlık toplantısı gerçekleştirildi.
15-16 Kasım tarihleri arasında Antalya'da G 20'ye üye ülkelerin temsilcileriyle yapılacak olan 'G-20 zirve toplantısı' öncesinde hazırlık toplantılarına devam ediliyor. Aralık ayında yapılan ilk toplantının ardından ikinci toplantı İzmir'in Çeşme ilçesinde Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ayşe Sinirlioğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Sheraton Otel'de basına kapalı olarak düzenlenirken, G 20'ye üye ülkelerin tüm temsilcileri ve üst düzey bürokratlar toplantıya katıldı. G-20 zirvesinin hazırlık toplantısına ayrıca, Azerbaycan, Singapur gibi bazı ülkelerin bürokratları katıldı. İki gün süren toplantıda, konular 7 ana başlık altında ele alındı. En önemli konular arasında istihdam, ticaret, işsizlik, kalkınma, ebola krizi gibi konular yer aldı.
(İHA)
Aramalar:
Selim Temurci,
cıvasız projeksiyor cihazı,
gazeteciler ne yapar,
humus je,
motor takımı,
spor ucuz arabalar,
kuşadası limanı gemi listesi,
muratpaşa özel tıp merkezi,
yıldırım harekatı,
kuluçka makinesi tavuk,
farabi devlet hastanesi sonuç öğrenme,
ata demirer cihangir,
mustafa bilgili kırıkhan,
rusya üniversite okumak,
ergin ataman taktik,
yılmaz güney nerelisin,
brucella jordan,