Çarşamba24.04.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İZMİR
06 Aralık 2015 - 09:02:14

İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi

Buca ilçesinde, tek katlı binada çıkan yangında sekiz yaşındaki Pelin ile 1 yaşındaki kardeşi Emir hayatını kaybetti.
İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi 0 Buca ilçesinde, tek katlı binada çıkan yangında sekiz yaşındaki Pelin ile 1 yaşındaki kardeşi Emir hayatını kaybetti.
Kuruçeşme mahallesinde bir evde saat 05.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden yükselen alevleri gören vatandaşlar itfaiye ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Evde bulunan 3 yaşındaki Ata Çelen, 5 yaşındaki Baran Çelen ve 6 yaşındaki Arda Çelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangından kurtarılan üç kardeş sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Özel Tınaztepe Hastanesine kaldırıldı. Yangın sonrası ev kullanılamaz hale gelirken yangın esnasında anne Arife Çelen ve baba Ferhat Çelen'in evde olmadığı öğrenildi. Üç kardeşin yangından çıkarıldığını gören vatandaşlar beş kardeşten üçünün çıkarıldığını fakat iki kardeşin kayıp olduğunu polise bildirdi. Yangın sırasında hastanede oldukları öğrenilen Arife ve Ferhat çiftine telefonla ulaşan polisler diğer iki çocuğun yanlarında olup olmadığını sordu. Polisin olumsuz cevap alması üzerine itfaiye ekipleri çatısı çöken binaya girerek kayıp iki kardeşi aramaya başladı. Diğer iki çocuklarının kayıp haberini alan Arife ve Ferhat çifti eve gelerek sinir krizi geçirirken anne Arife söndürülen eve girerek kayıp çocuklarını aradı. Ekiplerin yaptığı aramalar sonucu Pelin Çelen ile küçük kardeşi Emir Çelen'in cansız bedenlerini yan yana buldu. Talihsiz Pelin ile Emir'in cesetleri savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Arife ve Ferhat Çelen çifti ifadelerine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

EVİMİZİ SAKALLI BİRİ YAKTI
Hastanede tedavi altına alınan üç kardeşin "Evimizi sakallı biri yaktı" demesi üzerine polis çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi İzmir Buca'da bir evde çıkan yangında 2 çocuk can verdi

Yorum Yaz:



Aramalar:

Atacama Çölü, Air Berlin, kaygı bozukluğu ve tansiyon, nezle alternatif tıp, güzel sanatlar lisesi istanbul nerede, cengiz ergün kimdir vikipedi, fırtına kokusu, demokrasi bir tramvaydır gideceğiniz yere kadar gider orada inersiniz, selahattin demirtaş partisi, uyuşturucu ölçer, erkan zengin hangi mevkide oynuyor, gökhan töre öldü mü, silivri üniversite projesi, toprak kayması en çok hangi bölgemizde görülmektedir, güngören fiat servisi, seferihisar depremleri, sabit hat taşıma,