Perşembe16.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - MUĞLA
21 Ağustos 2015 - 08:48:06

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş evleniyor

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sevgilisi Tuğrul Odabaş ile nikah günü almak için Bodrum tatilini erken bitirmeye karar verdi.
Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş evleniyor 0 Ünlü şarkıcı Işın Karaca, sevgilisi Tuğrul Odabaş ile nikah günü almak için Bodrum tatilini erken bitirmeye karar verdi.
Aileleriyle birlikte bir süredir tatilde olan ikili, önceki akşam yakın dostlarıyla iskelede yemek yiyerek keyifli dakikalar geçirdi. Tatilin son günü olduğunu söyleyen Işın Karaca, "İstanbul'a dönüp nikah tarihi alacağız. Bizim özel gün alma gibi con con uğraşlarımız yok. Hangi gün boşluk bulursak evleneceğiz" diye espri yaparak kahkahayı bastı.
Sevgilisine takılan Karaca, "Balık tutamazsa evlenmeyeceğim. Balığı tutan beni alır" dedi. Karaca'nın sevgilisi Odabaş ise el oltasıyla levrek balığı tuttu ve nikahı garantilediği için mutlu olduğunu ifade etti.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş evleniyor Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş evleniyor Işın Karaca ve Tuğrul Odabaş evleniyor

Yorum Yaz:



Aramalar:

Selçuklu, Gerçek zamanlı yol ve trafik durumu, akıllı telefon çin malı, beylikdüzü dominos, milli eğitim bakanlığı eğitici oyunlar, gazi devlet hastanesi göz doktorları, bozüyük terminal, hukuk muhakemeleri kanunu fiyat, 25 devlet katkısı bireysel emeklilik, hasan ferit gedik ekşi sözlük, beşiktaş jimnastik kulübü başkanı, elazığ oto kiralama, sergen yalçın erciyes, gümüşhane üniversitesi ayay, pilates yeşilköy, çanakkale destanı uyanış oyunu, haliç kongre merkezi otobüs,