Cuma10.05.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
07 Mayıs 2015 - 18:13:18

iPhone kılıfı

Dünyanın en büyük aksesuar fiması Mophie, iPhone 6'ya özel olarak geliştirilen juice pack H2Pro isimli kılıfı piyasaya sokmaya hazırlanıyor.
iPhone kılıfı 0 Dünyanın en büyük aksesuar fiması Mophie, iPhone 6'ya özel olarak geliştirilen juice pack H2Pro isimli kılıfı piyasaya sokmaya hazırlanıyor.
Suya dayanıklılığıyla dikkat çeken kılıfın şarj edici özelliğinin yanında telefonu kir tutmaya ve düşmelere karşı korumasını sağlayan özellik de bulunuyor. Siyah plastik esnek bir malzemeden üretilen juice pack H2Pro, bünyesinde barındırdığı 2.750 mAh kapasitesindeki pil sayesinde iPhone 6'ya ekstra güç sağlıyor.
Mayısın sonunda piyasa sunulması beklenen kılıfın fiyatı 130 dolar olarak belirlenirken Türkiye`de ortalama 350 lira civarı olması bekleniyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Karacaahmetli köyü, Diyabet, balıkesir taksi, bruno alves cezalı mı, trabzonspor ınstagram, sancaktepe uğur dershanesi, limon bitkisi, konya bilim merkezi, ediz hun ve ailesi, güneysınır üniversitesi, genelkurmay başkanı rütbe, atiye haberleri, bosna hersek şelale etli ekmek, hülya avşar çok yalnızım, kartal anadolu adliyesi iş ilanları, emine erdoğan arıkan ziyareti, mehmet baransu nun yazıları,