Perşembe25.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Aralık 2015 - 12:30:17

iPhone 7 daha ince olacak

Apple, daha ince bir iPhone 7 için kulaklık girişini gözden çıkarıyor. Artık kulaklığı bağlamak için yıllardır kullandığımız 3.5 mm girişi kullanmayacağız.
iPhone 7 daha ince olacak 0 Apple, daha ince bir iPhone 7 için kulaklık girişini gözden çıkarıyor. Artık kulaklığı bağlamak için yıllardır kullandığımız 3.5 mm girişi kullanmayacağız.
Apple yıllardır daha ince ve daha hafif cihazlar üretmeye olan tutkusuyla biliniyor. Japonya merkezli güvenilir bir blog olan Macotakara'nın raporuna göre şirket iPhone 7'yi daha da inceltmek için geleneksel 3.5 mm stereo kulaklık girişini değiştirecek. Apple'ın daha ince cihazlar üretebilmek adına böyle bir değişime adım attığı tahmin ediliyor.
Şirketin bu hamlesi, 7.3 mm kalınlıktaki iPhone 6S modeline oranla 1 mm daha ince bir cihaz üretebilmesinin önünü açmış olacak. Yani bir başka deyişle Apple, iPhone 7 ile birlikte tüketicilere şimdiye kadarki en ince iPhone'u sunabilecek.
Her yeni iPhone serisininde şarj girişinin farklı olması ise kullanıcıları çileden çıkarıyor. Bu değişim kullanıcıların kulaklıklarını yenilemek zorunda kaldıklarında, yeni, ulaşılması zor ve farklı tüketimlere neden oluyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

İstanbul Adalet Sarayı, Abdurrahman Süslü, ahmet güneştekin özgeçmiş, sosyal medya görselleri, kahire olaylar, reyhanlı cilvegözü karakolu, odunpazarı omek kursları, kardemir karabükspor nerenin takımı, tekkeköy kaymakam, altan erkekli eşi, hayvan barınağı tokat, otopsi tutanağı örneği, doğu karadeniz iller, ibrahim hacıosmanoğlu ne ile uğraşır, şişli pendik, sofya ramada otel, essen ekmeği,