Cumartesi27.04.2024
HABERLER - BİLİM VE TEKNOLOJİ - TÜRKİYE - İSTANBUL
21 Temmuz 2015 - 14:13:01

Instagram arama yapma özelliği

Milyonlarca kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'da kullanıcılar artık web üzerinden arama yapabilecek.
Instagram arama yapma özelliği 0 Milyonlarca kullanıcısıyla dünyanın en çok kullanılan fotoğraf paylaşım platformu olan Instagram'da kullanıcılar artık web üzerinden arama yapabilecek.
Instagram, yeni özelliğini resmi Twitter sayfasından duyurdu. Mobil ağırlıklı kullanılan ınstagram, aynı zamanda web platformunda da kullanılarak reklam gelirlerinde ve kullanıcı sayısında artış bekliyor.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Şehirlerin isimlerinin hikayeleri, okmeydanı eğitim ve araştırma hastanesi ne zaman yıkılacak, güzel sanatlar lisesi avrupa yakası, cengiz aydemir avukat, balıkesir altıeylül posta kodu, marmara üniversitesi göztepe kampüsü bölümleri puanları, ali erdoğan foto, şirvan vikipedi, bağdat ocakbaşı, kösem sultan selda alkor, naziler güneş silahı, güven hastanesi patoloji, altınordu giresun, yusuf halaçoğlu zaman, sirtaki şarkıları dinle, bingöl otelleri,