HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - IĞDIR
08 Eylül 2015 - 20:49:55
Iğdır'da teröre tepki yürüyüşü
Iğdır'da, teröristlerce servis minibüsüne yapılan saldırıda şehit olan 13 polis için 'teröre tepki ve şehitlere saygı yürüyüşü' düzenlendi.

0
Iğdır'da, teröristlerce servis minibüsüne yapılan saldırıda şehit olan 13 polis için 'teröre tepki ve şehitlere saygı yürüyüşü' düzenlendi.
Sosyal paylaşım siteleri üzerinden haberleşip bir araya gelen vatandaşlar, Mehmet Çavuş Anıtı önünde bir araya geldiler. Ardından ellerindeki Türk bayraklarıyla Atatürk Caddesi boyunca yürüyen vatandaşlar sloganlar atarak terörü lanetlediler. Gruba yoldan geçen araçlar ve bazı vatandaşlar da evlerinin balkonlarından yürüyüşe destek verdi. Ayrıca Atatürk Caddesi üzerindeki birçok işyeri camlarına Türk bayrakları astı. Zübeyde Hanım Bulvarına kadar yürüyen vatandaşlar, burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehit olan polis ve askerlerin isimlerini okudular.
Yapılan basın açıklamasının ardından kalabalık olaysız dağıldı.
(İHA)
HABERİN DİĞER RESİMLERİ
Aramalar:
Ayetullah Ali Hamaney,
polen,
dünya şampiyonu kanarya sesi,
uluabat gölü kısa bilgi,
askon fidan,
veba epidemiyolojisi,
türkçe uzun havalar,
av tüfekleri lamber,
belçika ligi canlı maç yayınları,
karizma alışveriş merkezi ısparta,
yıldız teknik üniversitesi vektörel logo,
karamürsel ceyhun emlak,
ağrı harita,
oyuncak silah atış,
tefenni elit kuaför,
bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesi tahlil sonuçları,
çirkin kral ekşi,