Pazar19.05.2024
HABERLER - EKONOMİ - TÜRKİYE - BURSA
06 Eylül 2015 - 18:54:47

Hamsi fiyatı ne kadar?

Av sezonun açılmasının ardından balık tezgahları şenlendi. Hamsi, kilosu 5 liradan satışa sunuldu.
Hamsi fiyatı ne kadar? 0 Av sezonun açılmasının ardından balık tezgahları şenlendi. Hamsi, kilosu 5 liradan satışa sunuldu.
Geçtiğimiz günlerde kalkan av yasağının ardından tutulan balıklar, balıkçıların tezgahlarını süslemeye başladı. Geçen hafta 10 liradan satılan hamsi, bu hafta 5 liraya alıcılarını bekliyor. Vatandaşlar ucuzlayan hamsiye büyük ilgi gösterdi. Bu yılın bereketli geçeceğini belirten balıkçılar Karadeniz'de balık bol olursa vatandaşlarımız bu yıl ucuz balık yiyebileceğini dile getirdiler. Balıkçı esnafı Fikret Göngören, "Geçen hafta hamsi 10 liradan satıldı. Bu hafta 5 liraya düştü. Vatandaşlar ucuzlayan hamsiye büyük ilgi gösterdi. Bu yıl Karadeniz'de balık bol olursa vatandaşlar ucuz balık yiyebilecek. Ama kış aylarında durum neyi gösterir belli olmaz" dedi.
Tezgahlarda hamsi 5, istavrit 7, uskumru 5 liradan palamut ise tanesi 15 liradan satışa sunuldu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Hamsi fiyatı ne kadar? Hamsi fiyatı ne kadar?

Yorum Yaz:



Aramalar:

Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu, Gelibolu Yarımadası, göztepe eğitim ve araştırma hastanesi çoçuk polikliniği randevu, beylerbeyi yılbaşı, manisaspor osmanlıspor, astana tofaş hangi kanal, dünya su günü şarkısının sözleri, taşlıçay gözucu ilköğretim okulu, uyuşturucu kullanımı nedir, tmmob makina mühendisleri odası istanbul şubesi, karabük belediyesi hangi partiden, gelinlik ustleri, aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü ankara, bollywood peekay, alkol hangi organlara zarar verir, suşehri canlı mobese, erkan serkan uyar halay,