Pazar05.05.2024
HABERLER - GENEL - TÜRKİYE - İSTANBUL
29 Ağustos 2015 - 07:26:47

Haliç Köprüsü trafik yoğunluğu

Haliç köprüsünde gece saatlerinde başlayan bakım ve onarım çalışmaları sabah saatlerinde de devam etti. Haliç Köprüsü'nün bir kısmının kapalı olması yoğun trafiğe neden oldu.
Haliç Köprüsü trafik yoğunluğu 0 Haliç köprüsünde gece saatlerinde başlayan bakım ve onarım çalışmaları sabah saatlerinde de devam etti. Haliç Köprüsü'nün bir kısmının kapalı olması yoğun trafiğe neden oldu.
Haliç Köprüsü Metrobüs yolunda bakım ve onarım çalışmaları 04.00 sıralarında başlamıştı. Bakım ve onarım çalışmaları gün boyu devam edecek. Çalışmalar dolayısıyla Haliç Köprüsü'nün bir kısmı trafiğe kapatıldı. Metrobüs seferleri kapatılan yoldan yapılırken araç trafiği ise 3 şeride düşürüldü. Araç trafiğinin 3 şeride düşürülmesiyle Edirnekapı'dan Mecidiyeköy istikametine uzun araç kuyrukları oluştu.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Haliç Köprüsü trafik yoğunluğu Haliç Köprüsü trafik yoğunluğu Haliç Köprüsü trafik yoğunluğu

Yorum Yaz:



Aramalar:

yaşlı kişi sayısı, Nadir Güllü, ahmet dursun golleri, hasan basri çantay akifname, kocan kadar konuş yönetmen, silah resimli kelime bulmaca, mardin zinciriye ilkokulu, izmir katip çelebi üniversitesi uzaktan eğitim, yemen balı, afganistan özbek müzikleri, sivas numune hastanesi iş başvurusu, uyuşturucu hap zararları, meningokok etken, mehmet akif ersoy uyan, korkuteli hayvancılık, temsilciler meclisi ne zaman kuruldu, suruç akören ilköğretim okulu,