Cuma31.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Mart 2015 - 14:09:33

Güngören'de nişanlısı Susen Terzi'yi öldüren Fatih Duran intihar etti

İstanbul Güngören'de bir genç, nişanlısını annesinin gözü önünde kurşun yağmuruna tutup intihar etti. Zanlı ve nişanlısı olay yerinde hayatını kaybetti.
Güngören'de nişanlısı Susen Terzi'yi öldüren Fatih Duran intihar etti 0 İstanbul Güngören'de bir genç, nişanlısını annesinin gözü önünde kurşun yağmuruna tutup intihar etti. Zanlı ve nişanlısı olay yerinde hayatını kaybetti.
Olay, Güngören Mercan Sokak'ta bulunan bir apartmanın girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Fatih Duran apartmanın girişinde nişanlısı Susen Terzi'yi annesinin yanında kurşun yağmuruna tuttu. Duran, daha sonra elindeki silahla intihar etti. Olaya tanık olan anne sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri genç kızın ve zanlının öldüğünü belirledi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Güngören'de nişanlısı Susen Terzi'yi öldüren Fatih Duran intihar etti Güngören'de nişanlısı Susen Terzi'yi öldüren Fatih Duran intihar etti Güngören'de nişanlısı Susen Terzi'yi öldüren Fatih Duran intihar etti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Denizli-İzmir seferini yapan yolcu treni, kemoterapi ilaçları, çin çorbası, finike şoförler odası, bruno alves karısı, fatih belediyesi vezneleri, tuğçe kazaz paris, ediz hun oldu, metin feyzioğlu ofis, işsizlik maaşı nedir, manisa ruh ve sinir hastalıkları hastanesi forum, van kalesi hangi medeniyete aittir, mehmet topal gökhan gönül, alkol asit mi baz mı, eyüp ismek, muş alparslan üniversitesi formasyon sonuçları, nişantaşı valikonağı caddesi yapı kredi,