Cuma17.05.2024
HABERLER - ASAYİŞ - TÜRKİYE - DİYARBAKIR
08 Kasım 2015 - 07:50:07

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Diyarbakır ziyareti

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti.
Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Diyarbakır ziyareti 0 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte Diyarbakır Valiliği'ni ziyaret etti.
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberindeki Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal ile birlikte çeşitli ziyaret ve denetmemelerde bulunmak amacıyla geldiği Diyarbakır'da valiliği ziyaret etti. İl Valisi Hüseyin Aksoy ve vali yardımcıları tarafından karşılanan komutanlar, valilik şeref defterini imzaladı. Daha sonra bir süre makamında Vali Aksoy ile görüşen komutanlar, görüşmenin ardından kentteki temaslarına devam etmek üzere valilikten ayrıldı.
(İHA)

HABERİN DİĞER RESİMLERİ

Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Diyarbakır ziyareti Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın Diyarbakır ziyareti

Yorum Yaz:



Aramalar:

Köklü köyü, yazılım firmaları, şemdinli valiliği, teoman paramparça akor, ferhan şensoy nerede yaşıyor, defile hazırlama oyunları, hatalı sollama dinle, mehmet özdil bugünkü köşe yazısı, polonya yemekleri, sünni boşanma, bingöl güneşin doğuşu, yeditepe üniversitesi insan kaynakları, ege denizi koordinatları, erzurum şivesi kedi, cevdet yılmaz kalkınma bakanlığı, taylan tanay fazıl say, sultanbeyli gölet parkı,