Pazar05.05.2024
HABERLER - MAGAZİN - TÜRKİYE - İSTANBUL
01 Ağustos 2015 - 18:41:41

Game of Thrones ne zaman bitiyor? Game of Thrones final tarihi

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un ne zaman biteceği belli oldu.
Game of Thrones ne zaman bitiyor? Game of Thrones final tarihi 0 Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un ne zaman biteceği belli oldu.
Milyonlar tarafından sevilerek takip edilen dizi Game of Thrones'un ne zaman biteceği belli oldu. Dizinin yayınlandığı kanal olan HBO yetkilileri dizinin ne zaman biteceğini açıkladı. Yetkililerin açıklamalarına göre sevilen dizi 8. sezonda bitecek.
Game of Thrones'un 5. sezonu oldukça heyecanlı bir şekilde bitmiş ve herkes dizinin sevilen karekteri Jon Snow'un ölüp ölmediğini merak etmişti. Efsane dizinin 8. sezonda biteceğini öğrenen dizi takipçileri ise sosyal medya üzerinden üzüntü mesajları yayınladı.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

ünlü modeller, Silivri Beyciler Mahallesi, fikret orman listesi, çarşı döner çorum, hafsa sultan resmi, gömeç nerede, batman petrolspor, carlo ancelotti su paolo montero, mehter marşı sözleri ceddin deden dinle, boşnakça şiir, çorum nakliyeciler, hotspot hesabım, gürsel mahallesi bim, iskenderun öğretmenevi, toyota fabrikası bölümleri, motosiklet bisiklet resimli kelime, yunus yıldırım istatistik,