Cumartesi18.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
20 Ekim 2015 - 20:46:48

Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Dumankaya

Galatasaray, forma sponsorluğu için Dumankaya firmasıyla prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübün 1+1 yıllık anlaşmadan 10 milyon lira kazanacağı belirtildi.
Galatasaray'ın yeni forma sponsoru Dumankaya 0 Galatasaray, forma sponsorluğu için Dumankaya firmasıyla prensipte anlaştı. Sarı-kırmızılı kulübün 1+1 yıllık anlaşmadan 10 milyon lira kazanacağı belirtildi.
NTV Spor'un haberine göre; sarı-kırmızılı kulüp Dumankaya firması ile yeni bir sponsorluk anlaşması sağladı. Şampiyonlar Ligi'nde Türk Hava Yolları ile anlaşan Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda forma reklamı için Dumankaya ile anlaşma sağladığı ve resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılacağı belirtildi.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Prof. Dr. Refik Polat, Ülgan Konukoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, latin müzikleri hit, bölgesel zayıflama ne demek, beren saat nasıl biri, kabil lagan, fildişi sahili vize evrakları, ömer toprak memleketi, kovancılar tunceliler, muş merkez tevfik sırrı gür ilköğretim okulu, cilvegözü son durum, ömer yıldırım harita mühendisi, aydın istasyon meydanı harita, bartın devlet hastanesi yüksel doğan, murat ceylan miy, eskişehir trafik yoğunluğu, mehmet ustanın yeri dikmen,