Pazar05.05.2024
HABERLER - SPOR - TÜRKİYE - İSTANBUL
04 Aralık 2015 - 10:51:40

Galatasaray'da kritik oyuncular: 3 oyuncu Beşiktaş derbisinde cezalı olabilir

Süper Lig'in 14. haftasında bugün sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Hakan Balta, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu, bu müsabakada kart görmesi halinde Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
Galatasaray'da kritik oyuncular: 3 oyuncu Beşiktaş derbisinde cezalı olabilir 0 Süper Lig'in 14. haftasında bugün sahasında Bursaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da, 3 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Hakan Balta, Selçuk İnan ve Sabri Sarıoğlu, bu müsabakada kart görmesi halinde Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında sarı-kırmızılı takım, bu akşam Türk Telekom Arena Stadyumu'nda Bursaspor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran ve Yardımcı Antrenör Ersel Uzgur yönetiminde sahaya çıkacak olan yeşil-beyazlı rakibini mağlup ederek kötü gidişatını durdurmak isteyen Galatasaray'da, ceza sınırında bulunan oyuncular teknik heyeti düşündürüyor.

3 OYUNCU SINIRDA
Sarı-kırmızılılarda kaptan Selçuk İnan'ın yanı sıra tecrübeli oyuncular Hakan Balta ve Sabri Sarıoğlu, Bursaspor karşılaşması öncesi kart sınırında bulunuyor. Bu oyuncular, bu akşam oynanacak olan karşılaşmada sarı kart görmeleri halinde ligin 15. haftasında deplasmanda oynanacak Beşiktaş derbisinde forma giyemeyecek.
(İHA)

Yorum Yaz:



Aramalar:

Fatih Samatya sahil yolu, Ferruh Mavituna, platin inşaat afyon, güneydoğu anadolu projesi ve bölgeye etkileri, mahmut tanal türban, istinye devlet hastanesi muayene ücreti, çanakkale destanı gerçek efsanelerin öyküsü özeti, fenerbahçe eskişehir, kocaeli devlet hastanesi yeni binası, uludağda sucuk ekmek nerede yenir, serdar ortaç asrın hatası, rasim ozan kütahyalı nasıl meşhur oldu, barış ve kardeşlik öyküleri, kola şişesi, mehmet akif ersoy ortaokulu hınıs, yeni meningokok aşısı, sermaye piyasası kurulu galatasaray,